1. Newsroom

STOP! Ajri i ndotur merr çdo vit qindra jetë

20170527230618 20170527230451 eco

Tirana e tymit, pluhurit, trafikut dhe ndotjes nuk mund te jetë një qytet i jetueshëm per askënd. Nuk ka gjë më të shtrenjtë se ajri dhe cilësia e jetesës.

Kamiona, betoniere, autobusa, makina të vjetra të furnizuara me naftë jashtë standardi po rrezikojnë çdo ditë jetën tonëBiçikleta është forma më e shëndetshme e levizjes për qytetin. 


Prandaj Ecovolis organizon në 21 tetor, ora 17:00, pranë pallatit të Kongreseve eventin për të protestuar për: AJËR TË PASTËR, KORSI BIÇIKLETASH, RESPEKT NË RRUGË! STOP! Ajri i ndotur merr çdo vit qindra jetë. Ne po rrezikojmë jetën nga trafiku vrasës e TIRANA është bërë për SPITAL! #LIROKORSITE #TIRANAPERSPITAL


Top