1. Newsroom

Të famshëm që mbushin 50 vjeç këtë vit

20170527230639 jroberts2

Koha rrëshket shumë shpejt. Këta janë të famshmit që mbushin gjysmë shekulli këtë vit. 

Noel GallagherNicole Kidman dhe bashkëshorti i saj, Keith UrbanJulia RobertsBenicio del ToroCarla BruniLisa EldesteinKurt Cobain do të mbushte 50 vjeç këtë 20 shkurt. Pamela AndersonJamie FoxxDavid GuettaMatt LeblancVin DieselJason Statham