1. Modë
  2. Tendencë

Tendenca e vjeshtës 2016: button-down

20170527230600 20170527230433 14285749 1094565947294202 2059286435 o

Mund të duket çështje detajesh ose, gati-gati, aksidentale, por numri i kopsave që mbërthejmë te këmisha nuk është rastësi. Sepse fillimisht në 2010-ën dhe pastaj në 2014-ën gjërat ishin kështu. 


Por këtë sezon, gjërat qëndrojnë kështu.


Ka ardhur dekolteja në modë dhe secili zgjedh masën sipas mundësive, duke lënë lëkurën në pah, apo edhe zinxhirin, shallin, shiritat…


Këmisha është një nga veshjet bazë që bëhet e pazëvendësueshme, duke parë se mund të ripërdoret thjesht nga mënyra se si e kombinojmë. 


Shiritat në qafë dhe shamitë janë aleati perfekt për button-down