1. Kinema

The Lennon Report: momentet e fundit të John Lennon në një film

20170527230603 20170527230436 14339288 1098799183537545 1541326352 o

Në 8 dhjetor 1980, John Lennon ra i vdekur nga plumbi i Mark Chapman. Një adhurues maniatik i tij, i cili para se ta vriste, e kishte ndalur për t’i kërkuar një autograf. 


Filmi përshkruan ngjarjet e asaj dite dhe momentet e vrullshme që pasuan në spitalin Roosvelt, në të cilin u transportua Lennon. 


Dhe të gjitha këto përmes syrit të një producenti televiziv të ri i cili rastisi të ndodhej aty në momentin që sollën në urgjencë legjendarin e Beatles-ave. 


Filmi ‘The Lennon Report’ do të shfaqet në sallat e kinemave në prill të vitit që vjen. Top