1. Modë
  2. Tendencë

Ti vendos: Rikthimi i Conversave, po apo jo?

20170527230557 20170527230429 14202848 1090538911030239 263673559 o

Nuk janë as New Balance dhe as Adidas Stan Smith atletet e momentit. Rikthehen Conversat. 


Tani Conversat mbahen me pantallona të treçerekshe, gjithmonë në versionin e tyre pa qafë. Gjithashtu, mund të kombinohen edhe me fundet me pala ngjyrë metalike.Ose një kombinim tjetër është me funde apo fustane të gjata. Një tjetër alternativë janë fustanet e holla me design të lulëzuar. Ndërsa për të qenë më casual, provoni me leggins këtë vjeshtë.