1. Kinema

Trailer-i i Fifty Shades Darker

20170527230605 20170527230438 fifty

Erotike. Dramë romantike. Bazuar në serinë e famshme të librave Fifty Shades of Grey, vjen vazhdimi i trilogjisë me titullin Fifty Shades Darker
Disa mund të jenë penduar për paratë që paguan për biletën, ndërsa ato që u entuziazmuan më tepër ishin gratë, të cilat në këtë mënyrë dëshmuan dëshirat e tyre të fshehta. 

Historia është e thjeshtë dhe shkon në vazhdimësi të pjesës së parë. Ndërkohë që Christian lufton me djajtë e tij të brendshëm të cilët e kanë burimin nga e kaluara, Anastasia duhet të zbusë zemërimin dhe xhelozinë e saj për femrat që ekzistonin para saj në jetën e Christian. 

Filmi do të dalë në shkurt të 2017-ës dhe do të lërë hapësirë për Fifty Shades Freed që parashikohet të shfaqet në shkurt të 2018-ës. Top