1. Modë
  2. Tendencë

Vajzat e Woodstock 1969 shënuan tendencat aktuale

20170527230608 20170527230441 woodstock2

Kanë kaluar 47 vite që nga festivali mitik i Woodstock, New York, në 1969. Muzika dhe moda e atyre ditëve vazhdon të ndikojë në artin dhe kulturën aktuale. 


Në vitin 2013, Fashion Tag krijoi koleksione që risillnin vitet ’60. Që atëherë, i ndeshim gjithmonë e më shpesh. Me sa duket, moda është ciklike dhe gjithçka rikthehet.