1. Newsroom

Vendi ku do jetojë familja Obama pas largimit nga Shtëpia e Bardhë

20170527230627 obamashtepi

Bëhet fjalë për një vilë luksoze prej 762 metrash katrorë në një nga lagjet ekskluzive të Washingtonit. 


Pas përfundimit të mandatit si president i Shteteve të Bashkuara, Barack, Michelle, Malia dhe Sasha do të shpërngulen në një vilë të madhe të marrë me qera në lagjen prestigjioze Kalorama në Washington. 


Krijoni një ide për këtë shtëpi luksi me fotot e mëposhtme. 

Top