1. Modë
  2. Tendencë

Veshja e javës: officer jacket

20170527230611 20170527230444 xhaketa

Xhaketat ushtarake, në një formë apo tjetër, janë të pranishme gati çdo sezon, por kësaj here, gjërat janë disi ndryshe. Le ta quajmë officer ose marching band jacket. Është ajo xhaketë me prerje ushtarake dhe me të qendisura në pjesën e përparme dhe te mëngët. 
Këtë sezon ka pasur disa stilistë që e kanë sjellë në koleksionet e tyre, si për shembull Dolce&Gabbana. 
Tommy Hilfiger ka sjellë versionin marinar. 
Givenchy në versionin lisho dhe të stampuar.