1. Modë
  2. Tendencë

Veshja e sezonit, vjeshtë 2016: balerina rockerësh

20170527230555 20170527230427 ballet

Me balerinat nuk ka një të mesme: ose i dashuron, ose i urren. Ose janë këpucët e tua të preferuara, ose je nga ato që thua se nuk mund të ecësh me diçka kaq të sheshtë. Balerinat janë një nga tendencat e këtij sezoni. Falë Miu Miu, kësaj here është kombinuar pjesa më klasike me atë rokere: Ballet Laces. 


Janë balerinat e përhershme, me fjongo (në çdo këmbë ndryshe) dhe shirita lëkure me togëza. Të gjitha janë çmendur me këto balerina. 
Origjinalet janë të Miu Miu dhe kushtojnë rreth 600 euro.Ndërkohë që markat low cost kanë nxjerrë versionin e tyre. Te Zara ka disa opsione, që nga balerina klasike deri te ajo më e guximshmja. 


Stradivarius ka versionin më të thjeshtë, me një rrip. 


Top