1. Modë
  2. Tendencë

Veshja e sezonit, vjeshtë 2016: fustani me mëngë të gjata

20170527230610 20170527230443 fustan

Ka filluar të bëjë freskët, por jo aq shumë. Urren të mbash në krahë një triko apo xhup të lehtë. Kemi zgjidhjen: fustani me mëngë të gjata. Vjeshta është koha kur kjo veshje shkëlqen më tepër, sepse na lejon të krijojmë një look me një veshje të vetme. 
Ndoshta pjesa më problematike e këtij fustani është ajo e gjoksit, pasi nuk është shumë favorizues. 

Fustanet më të gjatë shtojnë vështirësinë e këpucëve, pasi nuanca folk nuk shkon me çfarë do. Një ide origjinale është veshja me mokasine me takë, megjëthëse është pak e guximshme. 

Kujdes. Për t’i zgjatur jetën këtij fustani kur të ulen akoma më tepër temperaturat: pallto e hollë e gjatë, me mëngët e mbledhura, nga ku dalin mëngët e fustanit. Ose thjesht mund t’i vëmë një aksesor të vetëm siç është rripi. 
Ky lloj fustani funksionon edhe gjatë ditës. Për të pasur një look lady me taka dhe çantë dhe rrip të gjatë.