1. Modë
  2. Tendencë

Veshjet e sezonit: xhup lëkure i kuq

20170527230618 20170527230452 xhup

U bë disa sezone që xhupat e lëkurës i shohim ngado sapo fillojnë të bien pak temperaturat. Në të gjitha ngjyrat. 
Pikërisht në këtë prizëm vjen edhe xhupi i kuq (biker). Për disa mund të jetë tepër agresive, ndërsa të tjera kanë filluar që tani ta dashurojnë. 
Mundësitë e kombinimit janë të shumta. Për shembull, me xhinse dhe bluzë rokere. Jo shumë origjinale, por tmerrsisht efektive. Më pak i lehtë është kombinimi me animal print.
Mund të luajmë me të gjitha tonalitetet e së kuqes, që nga ajo më e ndezura deri tek e kuqja e mbyllur. 
Ndoshta më interesant është kombinimi me fund ose fustan, me një prerje më të ngushtë, duke zëvendësuar xhaketën klasike për ditët në zyrë.