1. Design

Vizat e këmbësorëve plot ngjyra në Madrid

20170527230612 20170527230446 viza

E mërzitshmja mund të kthehet në argëtuese dhe Christo Guelov, artisti bullgar, e di formulën për këtë. Eseja e fundit e tij? Vizat e këmbësorëve në Madrid plot me ngjyra.

Më konkretisht, Christo Guelov duke përdorur ngjyra mahnitëse dhe modele të ndryshme gjeometrike i jep më shumë pin-up dhe nota gjallëria rrugëve të mjegullta të qytetit të mbushura me kalimtarë, duke krijuar një urë lidhëse mes dy botëve.

Qëllimi është zhvillimi i ndërgjegjjes së këmbësorëve.